Activitati/Anunturi - Scoala Chisoda

Cinste şi laudă lor!

Dragii mei copii, sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-ați obținut la Evaluarea națională. O singură medie generală sub nota 5 înseamnă o frumoasă performanță. Te felicit, draga mea Alexandra Guduleasa, pentru nota 10 la matematică și pentru 9,80 la limba română. Media generală de 9,90 la Evaluarea națională îți va da posibilitatea de a reuși la oricare liceu din Timișoara. Dragă Alex Pup, ai obținut și tu note frumoase, pentru care trebuie să te mândrești.

Read more...

 

Scrisoare pentru elevii mei

Scoala Chisoda

Dragi elevi, deşi pensionară de aproape trei ani, nu am ȋncetat să mă interesez de rezultatele voastre la ȋnvăţătură, de activităţile pe care le organizaţi, de bucuriile sau de neȋmplinirile voastre. Sufăr alături de voi, dar mă şi bucur, ȋmpreună cu voi, aşa cum o fac acum, când aflu că aţi participat la olimpiada naţională de matematică, faza locală, desfăşurată la Şcoala gimnazială nr. 19 din Timişoara.

Read more...

 

DOR DE EMINESCU

Scoala Chisoda

Marți, 19 ianuarie 2016, nașterea marelui nostru poet național a fost celebrată în cadrul activității Eternul eminescian care a avut loc la Școala Gimnazială „Iosif Ciorogariu” din Chișoda și s-a desfășurat în cadrul parteneriatului educațional încheiat între Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc și Școala Gimnazială din Tormac.

Read more...

 

PREMII JUDEŢENE LA OLIMPIADA DE LECTURĂ

Scoala Chisoda

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, la Şcoala Generală Nr. 24 din Timişoara a avut loc etapa judeţeană  a Olimpiadei „Lectura ca abilitate de viaţă”. Sute de elevi de la şcolile cele mai importante din Timişoara şi din judeţ  şi-au testat creativitatea, capacitatea de a lectura şi de înţelege un text.

Read more...

 

NE MÂNDRIM CU ELE !

Scoala Chisoda

Trei  dintre  elevele  Şcolii  Gimnaziale “Iosif Ciorogariu” din Chişoda au participat  sâmbătă, 6 decembrie 2014, la Olimpiada-concurs “Lectura ca abilitate de viaţă”, etapa judeţeană.  PUP  ANTONIA (clasa a VII-a), BULFĂ  TIANA (clasa a VIII-a) şi GHERMAN  OANA (clasa a V-a), îndrumaţi de doamna profesoară  Ivan  Luminiţa, au obţinut rezultate foarte bune şi chiar excepţionale. Astfel, Pup Antonia a obţinut cel mai mare punctaj pentru clasele a VII-a şi a VIII-a (subiectele de concurs au fost comune pentru cei doi ani de studiu), realizând 58 de puncte din 60 !

Read more...

 
More Articles...