Activitati/Anunturi - Scoala Giroc

Premiul I revine Girocului

Liceul Giroc

În data de 12 decembrie 2015, a avut loc a XVI –a ediție a Concursului Școlar Județean ,,Colinde și datini de Crăciun". Amintitul concurs a fost sub oblăduirea Mitropoliei Banatului, a Arhiepiscopiei Timișoarei și a Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Evenimentul este cuprins în Calendarul Activităților Educative, Școlare și Extrașcolare al Inspectoratului Școlar Județean Timiș la poziția 208.

Read more...

 

BALUL BOBOCILOR 2015 - galerie foto

Liceul Giroc

Luni, 23 noiembrie 2015, începând cu ora 1700, în incinta Liceului Teoretic „David Voniga” din Giroc, a avut loc ediția a III-a a Balului Bobocilor. Mult așteptata activitate a adunat în acest an cinci perechi de participanți din clasa a IX-a, dornici să câștige titlul de Miss, respectiv Mister Boboc 2015.

Read more...

 

OLIMPIADA MĂRŢIŞORULUI - liceul din Giroc

Liceul Giroc

Elevii de la Liceul Teoretic "David Voniga" Giroc au participat la olimpiada mărtisorului  din 10.04.2014 de la Săcălaz alături de  13 scoli din judet. Ei au susţinut probe scrise la următoarele discipline: limba şi literatura română, matematică, istorie, geografie, biologie, chimie şi fizică.

Read more...

 

Ştim mai multe, suntem mai buni!

Liceul Giroc

Elevii clasei a IV-a de la Liceul Teoretic „David Voniga” Giroc au învăţat multe lucruri  şi au devenit mai buni în deja cunoscuta săptămână „Şcoala altfel”,7-11 aprilie 2014.

Pe parcursul acestei săptămâni, activităţile cu tematică educativă au îmbogăţit bagajul de cunoştinţe al elevilor acumulat în timpul orelor de curs.

Read more...

 

Situație înscrieri

Aveți atașat situția înscrierilor în clasa pregătitoare și clasa I pentru anul școlar 2014-2015.

Descărcați aici!

 
More Articles...