CONCURSUL ‘’CANGURASUL EXPLORATOR’’

CANGURASUL EXPLORATOR - un proiect educational adresat elevilor din clasele I-IV, a fost o ocazie prin care am incercat sa atrag copiii catre cunoasterea mediului inconjurator, sa le dezvolt interesul, spiritul de observatie, capacitatea de analiza, de selectie si de decizie privind consecintele actiunii omului asupra naturii.
Participarea elevilor din clasa I-a de la Scoala cu cls. I-VIII ,, Iosif Ciorogariu,, Chisoda la acest concurs a urmarit scopul acestui nou proiect educational, si anume, orientarea copiilor catre dobandirea/ asumarea unui comportament corect fata de natura si societate.
Gandit sub forma unui joc interactiv, cu imagini sugestive, jocul-concurs a propus subiecte tip grila cu intrebari inspirate din urmatoarele discipline scolare: cunoasterea mediului, stiinte ale naturii, matematica. • Timpul de lucru a fost de 60 de minute.
Ziua de 04.04.2012 a culminat cu participarea la spectacolul “Cenusareasa”, prezentat de Teatrul National Timisoara si vizitarea Centrului Timisoara.
Elevii au avut ocazia de a asista la un spectacol interactiv, unde actorii au coborat printre spectatori, interactionand cu acestia.

Prof. Antal Liliana