Activitati

Petrecere de Halloween la Grădinița P.P. Chișoda

Gradinita Chisoda

În data de 28.10.2015 a avut loc la Grădinița din Chișoda petrecerea de Halloween. Pe parcursul întregii zile, copiii au avut parte de momente de neuitat, concursuri și obiceiuri specifice sărbătorii de Halloween.

Ne-am bazat pe originalitatea și imaginația părinților în ceea ce privește costumația copiilor, iar rezultatul a fost unul înfricoșător. Astfel au început să intre în grădinița noastră vrăjitoare, dovlecei, scheleți, pirați, fantome, vampiri, dar și-au făcut loc, de asemenea, și fluturași, șoricei, prințese și tot felul de măscuțe și costume.

Read more...

 

Moş Crăciun la Grădinița din Chişoda

Gradinita Chisoda

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei. Un fior de lumină străbate lumea în seara de Ajun şi umple sufletele noastre cu dorinţa de a fi mai buni cu noi înşine şi cu cei din jurul nostru. Sentimente parcă uitate de-a lungul anului se trezesc în inimile tuturor şi spiritul Crăciunului pune stăpânire pe inimile noastre.

Read more...

 

„Sa stii mai multe sa fii mai bun” - Grupa Mica

Gradinita Chisoda

Saptamana „Sa stii mai multe sa fii mai bun”, numita şi „Scoala Altfel” , le-a oferit copiilor de la Grupa Mica posibilitatea de  a participa la  diverse activitati.

Luni 7 aprilie fiind Ziua Mondiala a Sanatatii, am mers sa vizitam Dispensarul din sat; D-na asistenta le-a vorbit copiilor despre importanta mentinerii sanatatii,

Read more...

 

”SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!” GRUPA MIJLOCIE ” A” - GRĂDINIȚA P.P. CHIȘODA

Gradinita Chisoda

Programul  ”Să  știi  mai multe, să fii mai bun!” reprezintă oportunitatea reinventării  partenerilor implicaţi în actul educaţional. Este momentul în care accentul cade pe creativi-tate ( atât din partea educatorilor cât şi din partea copiilor) propunându-se activități  cu caracter nonformal și inovator.

Read more...

 

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie pentru toţi oamenii.

Gradinita Chisoda

Luna decembrie când nopţiile sunt mai lungi din an , este mai ales pentru copii, cea mai plăcută perioadă din an. În ziua de luni 16 decembrie 2013 copiii grupei mijlocii ,,B’’ de la Grădiniţa P.P. Chişoda au simţit Magia Crăciunului.Ei l-au întâmpinat pe Moş Crăciun cel mult dorit împreună cu doamna educatoare...

Read more...

 
More Articles...