Activitati

Festivalul de folclor al preșcolarilor "Floare Giroceană" ediția a-VI-a

Atmosfera de la ediția nr. VI a festivalului Concurs Euroregional de folclor al preșcolarilor  "Floare Giroceană", într-o frumoasă galerie foto.

Read more...

 

Spectacol prezentat de preșcolarii de la Grădinița P.P. Giroc pentru elevii olompici la matematică

Activitati

Evenimentul a avut loc in data de 20.04.2017 în sala de sport din Giroc.
Preșcolarii îndrumați de doamnele educatoare au prezentat un program artistic variat:

Read more...

 

Proiect cultural-artistic”Micul olar”

În epoca contemporană a vorbi despre tradiție, ar părea că înseamnă a fi în urma societății, sau a promova lucruri primate, ori a privi prea mult spre trecut. Trecem prea ușor cu vederea faptul că tradiția înseamnă o sumă de valori, o experiență comunitară în mijlocul căreia ne naștem și de la care plecăm, chiar dacă inovăm.

Read more...

 

Festival- Concurs Euroregional ,,Floare Giroceană” ediția a V-a Giroc, mai 2016

Pentru a dăinui un popor trebuie să-și cunoască tradiția, obiceiurile, graiul, portul și de aceea am organizat sâmbătă,07.05.2016 Festivalul  Concurs  Euroregional de  folclor al preșcolarilor „Floare Giroceană”- ajuns la a-V-a ediție.

Read more...

 

Micii campioni

În data de 19 aprilie 2016, în incinta sălii de sport a Liceului Teoretic “David Voniga” din Giroc, s-a desfășurat prima ediţie a Concursului regional sportiv “Micii campioni”, concurs înscris în  Calendarul Activităților Educative al IŞJ Timis 2015-2016, pozitia 195. Iniţiatorii acestui concurs au fost

Read more...

 
More Articles...